Hijyen & Kalite

Yasal mevzuata ve gıda güvenliği koşullarına uygun üretim yaparak HİJYENİK ve LEZZETLİ YEMEKLER ÜRETMEK,

Gerekli tüm operasyonel sistemleri kurarak
GIDA GÜVENLİĞİNİ KOŞULSUZ SAĞLAMAK,

Müşteri ihtiyaçlarını doğru tespit edip müşteri beklentilerinin ötesinde hizmet sunarak
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ SÜREKLİ KILMAK,

Tüm tedarikçilerimizi sürekli denetim ve eğitimler ile destekleyip belirlemiş olduğumuz satın alma standartlarımıza ulaşarak
HAMMADDE VERİM ve KALİTESİNİ MAKSİMUM DÜZEYDE TUTMAK,

Teknolojik gelişmeleri takip ederek yapacağımız inovatif çalışmalar ile tüm sistemlerimizde
SÜREKLİ İYİLEŞME ve GELİŞME SAĞLAMAK,

Tüm seviyedeki çalışanlarımızı sürekli eğiterek KİŞİSEL ve MESLEKİ GELİŞİMLERİNE KATKIDA BULUNMAK,

Amatör ruhumuzu kaybetmeden profesyonel bakış açısı ile sektöre yön verecek araştırma geliştirme çalışmaları yaparak SEKTÖRÜN GELİŞİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLMAK,

Çevre Koruma ile İşçi Sağlığı Güvenliği konularında sergileyeceğimiz üst düzey hassasiyeti paydaşlarımıza aktararak çalışmalarımız ile
ÖRNEK BİR FİRMA OLMAKTIR.

Yönetim Kurulu Başkanı
Arif GÜLEN